toate sectiunile

Cum se radiaza masina?

14 feb 2002

In momentul cand ti-ai vandut masina sau doresti sa o scoti din circulatie trebuie ca imediat sa o si radiezi. Adica sa o scoti de pe numele tau. Iata care sunt pasii acestei operatii: In cazul schimbarii proprietarului, ai nevoie de urmatoarele acte: cartea de identitate; fisa de


In momentul cand ti-ai vandut masina sau doresti sa o scoti din circulatie trebuie ca imediat sa o si radiezi. Adica sa o scoti de pe numele tau. Iata care sunt pasii acestei operatii:

In cazul schimbarii proprietarului, ai nevoie de urmatoarele acte: cartea de identitate; fisa de inmatriculare, pe care trebuie sa fie aplicata viza Administratiei Financiare; contractul de vanzare-cumparare, precum si cele trei certificate de radiere; certificatul de inmatriculare unde fostul proprietar va mentiona instrainat la data de ... catre... si pe care va semna; placile cu numerele de inmatriculare.

La schimbarea domiciliului (sediului) in alt judet iti sunt necesare urmatoarele acte: cartea de identitate; fisa de inmatriculare; certificatul de inmatriculare; cererea pentru radiere si doua certificate de radiere; placile cu numerele de inmatriculare.

Daca vrei sa o scoti definitiv din tara vor fi prezentate urmatoarele acte: cartea de identitate; fisa de inmatriculare; certificatul de inmatriculare; placile cu numere.

In cazul in care autovehiculul a devenit impropriu circulatiei pe drumurile publice: cartea de identitate; dovada care atesta dezmembrarea autovehiculului; certificatul de inmatriculare; placile cu numerele de inmatriculare.

Cand schimbi caroseria: cartea de identitate; copie dupa actul de proprietate; actul de predare la R.E.M.A.T. a vechii caroserii sau declaratia notariala; certificatul de inmatriculare; cererea pentru radiere; placile cu numere de inmatriculare.

Daca vrei sa scoti masina din circulatie trebuie sa prezinti urmatoarele documente: cerere pentru radiere; cartea de identitate; fisa de inmatriculare; dovada faptului ca detii spatiul propriu corespunzator pentru parcarea autovehiculului radiat; certificatul de inmatriculare; placile cu numere de inmatriculare.

Mirel Mircea


Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
 
Stiri din RetetaPerfecta.ro Vezi toate stirile
Friptură de miel Friptură de miel

Tradiţionala friptură de miel cunoaşte numeroase variante, la fel de gustoase. Pregăteşte friptură de miel,...

 
COMENTARII Comenteaza
 • geanina 22 mar 2012

  ce trebuie sa fac sa scot un aro din circulatie fara sa o duc la dezmembrari dar sa nu mai platesc impozit

  « Raspunde
 • miliuta 17 oct 2011

  Buna ziua ,va rog cine poate sa-mi dea o informatie buna pentru urmatoarea situatie:?am o masina pe societate ,dar i-am pierdut actele .Societatea nu mai functioneaza de multi ani .Cum trebuie sa procedez?Cu anuntul dat in monitorul oficial o pot face asa cum cineva mi-a spus cineva?multumesc

  « Raspunde
 • mike 19 ian 2011

  @maxim: ii dai foc

  « Raspunde
 • DANCIU AUREL 15 nov 2010

  de ce fiscul cere sa platesc impozit pt masina dupa ce am adus dovada de la politie ca am radiat-o. Vreaun sa o pastrez ca religva in ograda proprie.iuii

  « Raspunde
 • maxim 21 iun 2010

  ce fac cu o masina care nu o pot misca din loc ca sa o radiez

  « Raspunde
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!