toate sectiunile

Cum se radiaza masina?

14 feb 2002

In momentul cand ti-ai vandut masina sau doresti sa o scoti din circulatie trebuie ca imediat sa o si radiezi. Adica sa o scoti de pe numele tau. Iata care sunt pasii acestei operatii: In cazul schimbarii proprietarului, ai nevoie de urmatoarele acte: cartea de identitate; fisa de


In momentul cand ti-ai vandut masina sau doresti sa o scoti din circulatie trebuie ca imediat sa o si radiezi. Adica sa o scoti de pe numele tau. Iata care sunt pasii acestei operatii:

In cazul schimbarii proprietarului, ai nevoie de urmatoarele acte: cartea de identitate; fisa de inmatriculare, pe care trebuie sa fie aplicata viza Administratiei Financiare; contractul de vanzare-cumparare, precum si cele trei certificate de radiere; certificatul de inmatriculare unde fostul proprietar va mentiona instrainat la data de ... catre... si pe care va semna; placile cu numerele de inmatriculare.

La schimbarea domiciliului (sediului) in alt judet iti sunt necesare urmatoarele acte: cartea de identitate; fisa de inmatriculare; certificatul de inmatriculare; cererea pentru radiere si doua certificate de radiere; placile cu numerele de inmatriculare.

Daca vrei sa o scoti definitiv din tara vor fi prezentate urmatoarele acte: cartea de identitate; fisa de inmatriculare; certificatul de inmatriculare; placile cu numere.

In cazul in care autovehiculul a devenit impropriu circulatiei pe drumurile publice: cartea de identitate; dovada care atesta dezmembrarea autovehiculului; certificatul de inmatriculare; placile cu numerele de inmatriculare.

Cand schimbi caroseria: cartea de identitate; copie dupa actul de proprietate; actul de predare la R.E.M.A.T. a vechii caroserii sau declaratia notariala; certificatul de inmatriculare; cererea pentru radiere; placile cu numere de inmatriculare.

Daca vrei sa scoti masina din circulatie trebuie sa prezinti urmatoarele documente: cerere pentru radiere; cartea de identitate; fisa de inmatriculare; dovada faptului ca detii spatiul propriu corespunzator pentru parcarea autovehiculului radiat; certificatul de inmatriculare; placile cu numere de inmatriculare.

Mirel Mircea


Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
 
Stiri din RetetaPerfecta.ro Vezi toate stirile
Tort cu vişine şi ciocolată Tort cu vişine şi ciocolată

O felie de tort cu vişine şi ciocolată este răsfăţul perfect! Cu aluat pufos şi crema delicioasă, trebuie...

 
COMENTARII Comenteaza
 • geanina 22 mar 2012

  ce trebuie sa fac sa scot un aro din circulatie fara sa o duc la dezmembrari dar sa nu mai platesc impozit

  « Raspunde
 • miliuta 17 oct 2011

  Buna ziua ,va rog cine poate sa-mi dea o informatie buna pentru urmatoarea situatie:?am o masina pe societate ,dar i-am pierdut actele .Societatea nu mai functioneaza de multi ani .Cum trebuie sa procedez?Cu anuntul dat in monitorul oficial o pot face asa cum cineva mi-a spus cineva?multumesc

  « Raspunde
 • mike 19 ian 2011

  @maxim: ii dai foc

  « Raspunde
 • DANCIU AUREL 15 nov 2010

  de ce fiscul cere sa platesc impozit pt masina dupa ce am adus dovada de la politie ca am radiat-o. Vreaun sa o pastrez ca religva in ograda proprie.iuii

  « Raspunde
 • maxim 21 iun 2010

  ce fac cu o masina care nu o pot misca din loc ca sa o radiez

  « Raspunde
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!