toate sectiunile

Livia Taloi: "Primii bani i-am făcut ca ospătăriţă"

8 mar 2012

De Ziua Femeii, Apropo.ro o dezbracă de secrete pe apetisanta Livia Taloi. Avem prima poză nud a ei, dezvăluiri despre ce bărbaţi îi plac şi o singură întrebare fără răspuns!

Livia Taloi: "Primii bani i-am făcut ca ospătăriţă"

Să vă spun un secret. Se spune despre cei care scriu in online că nu sunt jurnalişti. Dar cred că nu era un secret. Ei bine, aşa se spune şi despre tipele de pe micile ecrane: că sunt nişte dive de carton, cu fiţe şi sâni modificaţi chirurgical. Până la ultimul punct, Livia Taloi nu se încadrează în clişeul ăsta. N-are fiţe, n-are toane (cel puţin la prima oră), fumează şi bea cafeaua dulce, dulce ca zâmbetul cu care încă atrage admiraţia masculilor, chit că ea e "luată" Hobby-uri: cel mai mare hobby este soţul meu :) : "Măi, îţi dai seama că se mai dau bărbaţi la mine. Unii chiar ştiind că sunt măritată, însă nu dau curs "invitaţiilor", spune ea, serioasă precum icebergul care a scufundat Titanicul.

Livia Taloi şi sânii

Că adusei vorba de Titanic, are uneori priviri de gheaţă, însă pare fierbinte. Clocoteşte cumva. "Nu eşti foarte relaxată", atac eu dorind să văd de ce o femeie care a pozat în Playboy şi care e obişnuită cu camerele de filmat pare frământată. Eschivează elegant: "Am filmare în Pipera şi sigur nu ajung la timp". O oră mai târziu demara în maşina ei, o Toyota RAV4. Probabil n-a luat nicio amendă dacă a depăşit viteza legală: "m-au mai iertat poliţiştii când am vorbit la telefon sau n-am purtat centură". Oare o incomodează centura pentru că are bustul prea generos? "Te-ai gândit să-ţi micşorezi bustul, dacă te incomodează centura?". "Eu mi-am mărit sânii şi acum să-i micşorez?!", mă întreabă cu o ironie amestecată cu surprindere nedisimulată. Recunoaşte că o mai doare spatele, dar de la altele, nu de la greutatea sănilor. Sport preferat: Înot ( e… new entry)

A pozat goală puşcă!

Cum încercam să vă spun la început, Livia e o tipă deschisă. Atât de deschisă încât ne serveşte o exclusivitate. Prima poză naked. Cu mult înainte să apară în Playboy.

Iat-o mai jos, e bombă de presă :)

Prima poză în pielea goală a Liviei Taloi

Interzis cardiacilor :)

Copilăria i-a fost frumoasă. Data naşterii: 22.02.1980 A cântat de mică, moştenire de la mama, şi a ânvăţat binişor. În poza de mai jos n-are coroniţă, dar pe vremea aceea şi o diplomă de premiul doi era ceva, nu ca astăzi când premianţii cu duiumul din generală nu sunt în stare să ia BAC-ul.

Clasa a V-a - Livia, pe rândul doi

Ţine şi acum mult la bunici. Ca noi toţi. "Dacă o să am copii, pe una din fete o s-o cheme Elena, ca pe bunica". Pentru conformitate, vrea să aibă trei copii. Şi recunoaşte că se antrenează cu soţul pentru asta.

Primii bani - 1.000 de mărci, ca ospătăriţă în Serbia

Sunt curios cum se descurcă financiar o actriţă care e mai cunoscută pentru rolul din Trăsniţi în NATO decât pentru vreun rol magistral pe o scenă naţională sau într-un film de referinţă. Ce-ar face cu un milion de euro: mi-aş face casa mult visată, o parte aş dona-o unui adăpost de animale, aş mai dona cu dragă inimă şi altora dar deja îmi sună a discurs pentru un concurs de Miss … Mi-aş lua toată familia într-o vacanţă de vis…şi, dacă ar mai ramane ceva, deşi nu cred, aş colinda prin lume până la ultimul bănuţ "Aş putea să mă descurc şi fără banii de la Prima, dar na, banii îţi asigură un confort. În plus, fac ce-mi place, chit că uneori filmez toată ziua". Primii bani i-a făcut într-un restaurant, în Serbia. Era în vacanţă de vară, pe timpul facultăţii. Dezvăluie misterul: "Mama avea un restaurant în Serbia. Am fost în vacanţa de vară acolo şi avea nevoie de o fată. Am servit eu clienţii. N-am fost plătită grozav, vreo sută de mărci, însă din bacşişurile de la clienţi am strâns 1.000 de mărci. Mi-am plătit următorul an de facultate".

"Am patru kilograme în plus"

Am privit-o atent la sosire (ne-am văzut la o Cafepedia, s-a încadrat în sfertul academic, în caz că eraţi curioşi), dar şi la plecare. Arată bine, după unele gusturi ar fi un pic plinuţă, dar azi când apare materialul ăsta e 8 Martie, deci despre femei şi formele lor, numai de bine. "Am patru kilograme în plus. Dar cum văd pe ecran că am luat proporţii, iau măsuri". Înălţime/greutate: 1,70…între 58-60 kg (nu-mi merge cântarul)

"grasă şi frumoasă"

Poza e "trucată". Nu e gravidă, nici obeză :)

Altfel, zâmbetul larg, părul perfect, lucios, sănătos, unghiile îngrijite (să fie de la faptul că promoveaăză şi foloseşte ceva dedicat?). Cum îi stă bine unei femei. Parfumată discret. Cu UGG-uri în picioare. Chic aşa, îi dădea un aer de puştoaică care adoră atenţia. Despre femei? Îi place Menghia, Ileana Lazariuc şi Mădălina Ghenea. Când e vorba de bărbaţi, îi plac cei uşor misogini. Un pic răi. Ca soţul ei. Care îi citeşte gândurile uneori. Şi care de ziua ei i-a lăsat pe pernă 23 de trandafiri. " I-am zis eu că aş vrea să am mereu 23 de ani. S-a conformat". E fericită. Uneori minte, ca orice suflet. Dar pare om bun. La ce n-ar putea renunţa: la bunul simţ Când am ieşit din cafenea, ca orice bărbat care se respectă, am condus-o cu privirea. O tânără a oprit-o din drumul spre maşină ca sâ îi ceară ajutor. Probabil nu găsea o stradă. Livia s-a oprit, i-a explicat, n-a contat că deja întârziase la muncă.

Unde a făcut şcoala/liceul/facultatea: Şc. Gen. Nr. 11(1986-1994) şi Liceul Traian (1994-1998) Drobeta Turnu Severin, Fac. de Arte - Actorie (Univ. Hyperion) - Bucureşti

Muzica preferată: muzica bună. Aproape în toate genurile de muzică am găsit piese care să-mi placă…însă nu mă regăsesc deloc în valul actual de muzică din România, pe care-l numesc "tuz-tuz", "poc-poc", "fâs-fâs", fără coadă, fără cap, fără versuri, fără mesaj…şi mai ales fără voci.

Artist preferat: sunt mai mulţi, nu pot să aleg. Muzică: Michael Jackson, Stevie Wonder, Nat King Cole, Diana Krall , Glenn Hughes…etc. Actorie: Anthony Hopkins , Morgan Freeman, Denzel Washington, Liam Neeson, Christian Bale

Film preferat: Schindler's List

Mâncarea preferată: MBSO…adică mămăliguţă cu brânză, smântână şi ouă prăjite

Băutură preferată: fresh de portocale

GALERIE FOTO

şampanie

fresh de... şampanie. Oare ce-o fi furat mama ei când era însărcinată cu ea?

Emisiunea/canalul preferat: Discovery (toate) + Animal Planet + FNL (Fine Network Living)

Cartea preferată: Invitaţie la vals (M.Drumeş)…am rămas blocată în adolescenţă

Ce şi-ar dori de ziua ei: Să fiu anunţată că voi juca într-un film alături de unul din actorii de mai sus

Cel mai trist moment din viaţa ei: moartea bunicului

Culoarea preferată: aici nu sunt statornică. În perioada asta Îmi place verdele…cred că de dorul primăverii


Autor:
Ciprian Voiculescu
Taguri:
livia taloi, interviu, viata
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
 
Stiri din RetetaPerfecta.ro Vezi toate stirile
Friptură de miel Friptură de miel

Tradiţionala friptură de miel cunoaşte numeroase variante, la fel de gustoase. Pregăteşte friptură de miel,...

 
COMENTARII Comenteaza
 • adrian 27 mar 2013

  georgele tata i-ati tv si uitate la prima so vezi ,dupa aia sa zici daca iti place. nu vreau sa te jicnesc ca a facuto altul inaintea mea. ai scapat.

  « Raspunde
 • Alexici :x 20 oct 2012

  @georgel: georgeleeee.. daca n-ai auzit u de el nu inseamna k nu e cunoscut. MAi taci dreqq.,`

  « Raspunde
 • PAVEL DIN CREMENEA 23 aug 2012

  nu va mai luati de severineanca mea.ca va curentez

  « Raspunde
 • koko 15 mar 2012

  @georgel: Georgele............esti mai prost decit prevede legea romana. Si legea romana e destul de permisiva. Ai auzit de serialul cel mai de succes de la Prima tv,TRASNITII? AAAA........tu urmaresti doar Acasa tv?????? In fine,Livia Taloi e una dintre cele mai talentate actrite de comedie din tara.

  « Raspunde
 • georgel 8 mar 2012

  dar ce drak de vedeta e si asta?n-am auzit de ea pana acum,la ce eschipa joaca?in ce drak de telenovele apare si asta?toate vacile-s vedete :))

  « Raspunde
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!