toate sectiunile

Roxana Ionescu, sexy si uda la "Dansez pentru tine" (Poze & Video)

2 mai 2011

Lavinia Parva, Roxana Ionescu sau Corina Bud au fost vedetele serii la proba de dans in ploaie a concursului "Dansez pentru tine". Florin Piersic Jr. si Alina au fost eliminati.

Roxana Ionescu, sexy si uda la "Dansez pentru tine" (Poze & Video)

Nimic nu se compara cu imaginea unui trup ud, cu hainele lipite de piele si parul rebel. Cand aproape nu exista nimic in partea de jos a corpului, tabloul pare a fi aproape perfect.

GALERIE FOTO

Imagini incendiare ne-a fost dat sa vedem la proba de dans in ploaie a concursului "Dansez pentru tine". Fete sexy, miscari lascive si provocatoare au fost sarea si piperul din concursul de dans.

Am vazut-o pe Roxana Ionescu aproape goala intr-un dans executat intr-o emisiune anterioara si a fost exterm de sexy, dar cand am vazut-o si in sutien si o camasa alba, care i-au dat savoare cand stropii de ploaie i-au ajuns pe trup, am fost dati pe spate. Imagine mai provocatoare ca aceasta, mai rar.

Apetisante au fost si Lavinia Parva, Corina Bud, precum si celelalte concurente, care au oferit imagini de neuitat si de suspine, din partea admiratorilor.

Trecand peste momentele frumoase ale emisiunii, ajungem si la partea mai putin placuta: cea a eliminarii unei echipe din concurs.

Dupa eliminarea primei echipe in urma primului duel al concursului, aceasta fiind formata din Costin Sforaru si Madalina Corduneanu, urmatorii eliminati au fost Florin Piersic Jr. si Alina Atodiresei.

Urmatoarele echipe care se vor duela in emisiunea de vineri, 6 mai 2011, sunt formate din Lavinia Parva si Decebal Negoita si Augustin Viziru si Aurora Tonea.

Pe locul 1 in clasament, in functie de notele acordate de juriu, se afla Cove si Claudia Raea, fiind urmati de Roxana Ionescu si Stefan Rebeja.

Echipa formata din Gabriel "Cove" Coveseanu si Claudia Raea au reusit sa smulga din partea juriului nota 10 pentru evolutia din cadrul concursului.

"Costumatia, muzica, coregrafia - toate au functionat foarte bine. Nu am fost favorizati sau iubiti, juriul a fost foarte corect cu noi. Cand am gresit, juriul ne-a taxat. Acum, a fost un dans care ne-a placut", sustine Cove.

Iata clasamentul , in functie de notele juriului, la "Dansez pentru tine":

1. Gabriel Coveseanu "Cove" si Claudia Raea

2. Roxana Ionescu si Stefan Rebeja

3. Corina Caragea si Stefan Gheorghiu

4. Corina Bud si Eduard Ionut Vasile

5. Lavinia Parva si Decebal Negoita - duel

6. Augustin Viziru si Aurora Tonea - duel

7. Florin Piersic Jr. si Alina Atodiresei - eliminati

8. Costin Sforaru si Madalina Corduneanu - eliminati


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
dansez pentru tine
Sursa-video:
dansez pentru tine
Taguri:
dansez pentru tine, roxana ionescu, mama natura, dans in ploaie
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
 
Stiri din RetetaPerfecta.ro Vezi toate stirile
Tort cu vişine şi ciocolată Tort cu vişine şi ciocolată

O felie de tort cu vişine şi ciocolată este răsfăţul perfect! Cu aluat pufos şi crema delicioasă, trebuie...

 
COMENTARII Comenteaza
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!