toate sectiunile

Barbati care au devenit femei (Poze)

8 feb 2010

Ce ai face daca tipa sexy cu care ai inceput cea mai frumoasa relatie din viata ta ti-ar dezvalui intr-o zi ca a fost barbat?

Barbati care au devenit femei (Poze)

Dupa ce vei vedea imaginile de mai jos, vei simti probabil ca ar fi mai bine sa te gandesti de doua ori inainte de a "agata" o tipa sexy.

Transsexualitatea, o "boala" care nu s-a nascut ieri, dar care nu mai ataca la fel de subtil ca altadata, afecteaza mult mai multe persoane decat am crede.

Nevoia de schimbare a sexului, pe care si medicii din Romania au intalnit-o de-a lungul vremii la pacienti, ascunde o serie de explicatii, care variaza de la "perversiune mintala pura", la "boala genetica" si "capriciu".

Specialistii spun ca frecventa transsexualitatii este destul de mica, la baieti fiind de 1/400.000, iar la fete de 1/1.000.000.

VEZI GALERIA FOTO

Dana International - cantareata

Caroline 'Tula' Cossey - model

Kelly Van Der Veer - actrita, cantareata

Unii medici explica acest fenomen catalogandu-l drept tulburare a procesului de sexualizare a organismului fatului in viata intrauterina, intre lunile a cincea si a saptea, cand are loc etapa de sexualizare neurocomportamentala, care imprima caracteristicile fiecarui sex.

Se pare ca noua din zece cazuri care se prezinta la medic pentru a cere schimbarea sexului nu sunt transsexuali autentici, ci au reactii induse de medicamente, presa sau tulburari psihice.

Indiferent de explicatiile oferite de specialisti, cert este ca fericirea acestor oameni atarna pe muchia bisturiului, singurul "Dumnezeu" care le poate darui o noua viata, intr-un corp in care sa nu se mai simta captivi.


Autor:
Gabriela Voicu
Sursa:
izismile.com
Taguri:
barbati, femei, transsexual, boala
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
 
Stiri din RetetaPerfecta.ro Vezi toate stirile
Friptură de miel la tavă Friptură de miel la tavă

Friptura de miel la tavă, preparată pentru masa de Paşte trebuie să fie bine pătrunsă, condimentată şi...

 
COMENTARII Comenteaza
  • me 8 feb 2010

    nu stiu daca toate pozele sunt reale. a patra fotografie nu mi se pare veridica.

    « Raspunde
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!