toate sectiunile

"Gustos penisul, dar cam tare"

28 apr 2008

Stiti injuraturile care incep cu "baga-mi-as" si continua cu diverse parti anatomice ale unui mascul? Daca mergeti in Bolivia ....

"Gustos penisul, dar cam tare"
Stiti injuraturile care incep cu "baga-mi-as" si continua cu diverse parti anatomice ale unui mascul? Daca mergeti in Bolivia si adresati cuiva acea injuratura s-ar putea sa va multumeasca si sa se considere invitat la masa. Suna aiurea, nu? Eh, nu si pentru un restaurant care ofera supa din penis de taur. Supa nu este doar o zeama chioara...ea vine cu tot cu ...carne.

Daca vreti sa va convingeti si e destul de greu de ajuns pana acolo, mergeti la Beijing, ca tot vine Olimpiada. La restaurantul "Guo-li-zhuang" specificul casei este "penisul". Au un meniu plin numai de specialitati din organul cu pricina.

Un documentar despre respectivul restaurant a facut si Andrew Zimmern, un cunoscut prezentator tv care se plimba prin toata lumea pentru a gusta din mancaruri traditionale. Despre excursia din Bolivia acesta afirma: "M-au servit cu limba de vaca cu sos chili,burta de vaca, supa de penis si llama cu sos de ciocolata. Mi-au placut la nebunie toate." iar despre penis a tinut sa mentioneze "Gustos penisul, dar cam tare".

Andrew, cum spui tu ... dar la urma nu mancam ce ne recomanzi tu...


Taguri:
supa, penis, bolivia, beijing, restaurant, andrew zimmern
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
 
Stiri din RetetaPerfecta.ro Vezi toate stirile
Friptură de miel la tavă Friptură de miel la tavă

Friptura de miel la tavă, preparată pentru masa de Paşte trebuie să fie bine pătrunsă, condimentată şi...

 
COMENTARII Comenteaza
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!