toate sectiunile

Jonah Falcon, bărbatul cu cel mai mare penis (Poze & Video)

10 sep 2012

Americanul Jonah Falcon este posesorul unui penis ce măsoară 34,5 cm în erecţie şi 20,3 cm în stare flască. Uite cum mărimea contează!

Jonah Falcon, bărbatul cu cel mai mare penis (Poze & Video)

Jonah Falcon, 41 de ani - actor şi scriitor în New York, este posesorul celui mai mare penis din lume, însă acest lucru nu îi aduce numai avantaje.

Pe cand se afla pe aeroportul din San Francisco, Falcon a fost percheziţionat la obiectivul de control, iar scena a fost pe cât de amuzantă, pe atât de dureroasă pentru american.

Agentul care l-a percheziţionat s-a întâmplat să fie femeie, una frumoasă, fapt ce i-a provocat şi o erecţie. Agenta a crezut că el deţine o armă, însă nici nu ştia ce urma să pipăie..."Eram pe punctul de a pleca, şi chiar atunci o agentă m-a întrebat dacă am buzunarul gol. Eu i-am răspuns Da, însă nu a fost convinsă de vorbele mele şi a fost necesar să mă pipăie între picioare. Au fost momente de coşmar", povesteşte Falcon.

 

 

"A fost necesar să îl ia în mână şi chiar mi-au pus ceva pudră în buzunar de teamă să nu am ceva explozibil acolo", mai spune americanul.

Un alt moment teribil a avut loc la aparatul cu raze X. Toţi au rămas uimiţi de ce anume se vedea pe ecran.

Jonah Falcon a realizat ce poartă în pantaloni în jurul vârstei de 18 ani. Un documentar realizat despre el în anul 1999 i-a adus şi recunoaşterea pe plan internaţional ca posesorul unei "adevărate bijuterii masculine" în pantaloni, dar şi a unui loc în Cartea Recordurilor.

Falcon

Falcon ştie că pantalonii mulaţi sunt cei mai potriviţi pentru el

Prin urmare, pentru a evita asemenea momente tensionante, Jonah Falcon este decis să poarte pantaloni pentru biciclişti de acum încolo. Celor din jur le va fi mult mai uşor să vadă cu ce au de-a face şi nu vor mai fi nevoiţi să pipăie sau să pună întrebări stânjenitoare.

CELE MAI CIUDATE TRADIŢII SEXUALE

La capitolul femei, Jonah stă foarte bine. Şi dacă femeile nu se plâng de dotarea lui, el are probleme în ce priveşte mărimea prezervativelor de pe piată. El le cere femeilor din viaţa sa să aibă răbdare cu el până când penisul este în erecţie maximă. Chiar şi în timpul actului sexual este nevoie de atenţie, tocmai datorită mărimii impresionante a organului sexual, pentru a nu deveni un act dureros şi pentru a evita posibilele fracturi. Mulţi din jurul său sunt de părere că ar face o frumoasă carieră ca actor de filme porno.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
huffingtonpost.com
Sursa-foto:
gossiponthis.com
Sursa-video:
youtube.com
Taguri:
penis, erectie, cel mai mare penis, organ sexual
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
 
Stiri din RetetaPerfecta.ro Vezi toate stirile
Friptură de miel Friptură de miel

Tradiţionala friptură de miel cunoaşte numeroase variante, la fel de gustoase. Pregăteşte friptură de miel,...

 
COMENTARII Comenteaza
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!