toate sectiunile

Magicianul Dynamo merge pe raul Tamisa (Video)

27 iun 2011

Dynamo este un magician britanic care a reusit sa traverseze jumatate din raul Tamisa, spre uimirea celor adunati pe Podul Westminster.

Magicianul Dynamo merge pe raul Tamisa (Video)

Dynamo este numele de scena al britanicului Steve Frayne, un magician care a stiut sa se faca rapid cunoscut prin trucurile sale.

Cel mai recent numar de magie al lui Dynamo este traversarea raului Tamisa. Efectiv ai impresia ca omul merge pe apa la propriu, el nefiind sustinut de catre niciun dispozitiv, mai ales ca nici nu ar fi avut de ce sa se prinda data fiind locatia lui.

Numerosi curiosi s-au adunat pe Podul Westminster pentru a vedea isprava lui Dynamo, pana cand el a ajuns in barca politistilor.

Dynamo showreel de pe tare.ro

Magicianul in varsta de 28 de ani are un show televizat (Dynamo: Magician Impossible) unde arata toate trucurile sale, dar de unde nu lipsesc nici vedetele care sunt "hipnotizate" de dexteritatea tanarului. El a scos pe piata si doua DVD-uri ( "Underground Magic" si "Concrete Playground") pentru ca admiratorii sai sa poata "prinde" cate ceva din tehnica lui.

Printre celebrele sale numere de magie se regaseste introducerea unui telefon mobil sau o moneda intr-o sticla, transformarea unui telefon intr-o carte de vizita sau numarul in care a facut-o pe Lindsay Lohan sa leviteze.

Printre acestea se numara celebritati precum Robbie Williams, Jay-Z, Will Smit, Rihanna, Paris Hilton, Busta Rhymes, precum si multe alte vedete.

Steve Frayne a fost de mic atras de numerele de magie. La inceput era captivat de magicienii stradali ce isi executau numerele sub nasul trecatorilor, iar la varsta de 15 ani a primit in dar de la bunicul sau un pachet de carti de joc pentru a invata singur anumite trucuri.

Acum, Dynamo este o prezenta des intalnita in show-urile tv, fiind un tanar extrem de apreciat de cei din jur.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
daily mail
Sursa-foto:
daily mail
dynamomagician.com
Sursa-video:
tare.ro
Taguri:
magician, magie, truc, dynamo, tamisa
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
 
Stiri din RetetaPerfecta.ro Vezi toate stirile
Pui in 5 culori Pui in 5 culori

Se spala puiul, se taie bucati si se lasa sa se zvanta intr-o sita. Se curata toate legumele. Se da morcovul si...

 
COMENTARII Comenteaza
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!