toate sectiunile

Scene de sex cu Madonna?

5 dec 2008

Un filmulet aparut pe net o infatiseaza pe Madonna in ipostaze extrem de intime cu un barbat ce pare a fi starul gipsy-punk Eugene Hutz, din trupa Gogol Bordello. Vezi video aici!

Scene de sex cu Madonna?

In ultima vreme, apar filmari cu tot mai multe vedete facand sex. Paris Hilton a "comis-o" (de doua ori!), Kim Kardashian a fost si ea filmata in ipostaze sexy, iar fotomodelul autohton Roxana Ungureanu apare in scene de sex cu doua partenere.

Un filmulet aparut recent pe net o infatiseaza pe Madonna in ipostaze extreeem de intime cu un barbat ce pare a fi starul gipsy-punk Eugene Hutz, din trupa Gogol Bordello. Imaginile par a fi filmate chiar de Eugene, cu o camera ascunsa in perete.

Madonna l-a distribuit pe Eugene in primul ei film, "Filth and Wisdom" si chiar l-a luat cu ea in turneu pentru a-i promova muzica cu influente balcanice. Cei doi interpreteaza impreuna hitul "La Isla Bonita", intr-o varianta gipsy-punk, stil facut celebru de Eugene Hutz.

Madonna e 100% nonconformista, deci n-ar fi de mirare sa se fi cuplat cu unul dintre cele mai neobisnuite personaje ale momentului: Hutz e un fel de Borat mai stilat, care a inspirat chiar si o linie vestimentara Gucci.

Se speculeaza deja ca Eugene e motivul pentru care Madonna i-a dat papucii lui Guy Ritchie...

 Vezi filmul si COMENTEAZA AICI!

 


Taguri:
madonna, eugene hutz, video, gogol bordello, gipsy punk
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
COMENTARII Comenteaza
 • ce te intereseaza 16 iun 2010

  bai, aia e loredana, si plus de asta are si chiloti pe ea prostilor

  « Raspunde
 • amalia 2 iun 2010

  bai boilor aia e loredana groza!! ce sunteti atat de prosti

  « Raspunde
 • danu 11 feb 2010

  nu e drept ea sare pe o minge

  « Raspunde
 • ada 27 ian 2010

  =)) si eu care va citesc zilnic siteul considerand sursa de incredere...Vai de capul meu ca mi-am gasit asa halal sursa de informare. Ca de al vostru nici nu mai zic....

  « Raspunde
 • ANdrei 27 iun 2009

  LOl. aia e Loredana Groza nu Madonna.Ce prostii puteti scrie..:(

  « Raspunde
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!